Verzenden

Indien u voor 16.00 besteld, verzenden wij het dezelfde (werk)dag. Het kan voorkomen dat het in verband met extreme drukte niet lukt om het dezelfde dag te verzenden. Hier wordt u dan altijd over ingelicht. De verzendkosten hebben wij op een vast bedrag vastgesteld. Het kan voorkomen dat u uw zending in een brievenbuspakket ontvangt, dit betekent niet in dat u minder verzendkosten betaald dan een groter pakket. Wij nemen namelijk het gemiddelde van beide verzendkosten en houden hiermee de verzendkosten laag.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de door PostNL veroorzaakte vertragingen. Hier hebben wij namelijk geen invloed op. 

U ontvangt een mail van ons nadat wij uw pakket hebben ingepakt, verzonden en u het ontvangen heeft om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Wij bieden hierbij 1 bezorgmoment aan. Na een mislukte bezorgpoging wordt uw pakket in de meeste gevallen bezorgd bij een afhaalpunt bij u in de buurt. Deze kunt u hier ophalen met vertoon van uw identiteitskaart. Als 14 dagen verstreken zijn, wordt uw pakket retour gestuurd naar de afzender. Voor het nogmaals versturen van uw pakket rekenen we de verzendkosten naar uw land.

Retourneren

Het kan altijd voorkomen dat je iets verkeerd hebt besteld en of niet tevreden bent over een artikel. Dit mag je binnen 14 dagen retourneren naar ons. Het product dient met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. De kosten voor de retourzending dien je zelf te betalen. Ook draag je zelf het risico van retourzending. De reeds gemaakte kosten van de verzending kunnen niet worden teruggestort.

 

Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@cakemusthaves.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

 Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf   
duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op
Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  1. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
  2. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument: Gepersonaliseerde caketopper, Eetbare print
  3. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

 Garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie (non-conformiteit) van toepassing. Je kunt er van uitgaan dat al onze producten doen, wat je er in alle redelijkheid van kunt verwachten.

U kunt uw retour aanmelden via info@cakemusthaves.nl.

Het retouradres is:

Cakemusthaves
Lange slagenstraat 1
4205BV Gorinchem
info@cakemusthaves.nl