De red Cakemusthave drip is een super makkelijk te smelten coating met chocoladesmaak en hardt goed uit op kamer temperatuur. Deze drip kan meerdere malen opgewarmd worden op de volgende manieren;
Magnetron:
Draai de dop van het flesje af en zet het flesje staand in de magnetron voor 30 seconden op 800 watt. Draai de dop vervolgens op het flesje en schudt het flesje vijf seconden lang. Herhaal deze stap nog één keer en de red Cakemusthaves chocolade drip is klaar voor gebruik.
Heet water:
Vul een pan met water en laat deze pan vervolgens warm worden op het vuur. LET OP! Zorg ervoor dat het water niet kookt. Haal het pannetje van het vuur voordat het begint te koken. Leg het flesje voor 10 minuten, rechtop met de dop erop in het warme water. Zorg ervoor dat het flesje voor ongeveer ¾ onder water staat. Schudt de fles af en toe vijf seconden lang. Laat de fles nog vijf minuten in het water indien de drip niet goed genoeg gesmolten is. De red Cakemusthaves chocolade drip is klaar voor gebruik.
Voor dunnere drip: meteen gebruiken, voor dikkere drip: even laten staan. Hoe kouder de fles wordt, hoe dikker de drip.
Ongeveer 10 minuten gebruikstijd en dan weer even 50-60 seconden opwarmen.
Toepassingen:
- Dripcakes
- Donuts
- Cupcakes
- Koeken
- Eigen versieringen maken