Bakmixen

Vanaf: 4,20

Product Quantity

FunCakes Mix voor Biscuit Deluxe 1 kg

Met de FunCakes mix voor Biscuit, ook wel kapsel genoemd, bak je eenvoudig de allerluchtigste taartbodems. Met deze gemakkelijk te bereiden mix maak je heerlijke taarten van banketbakkers kwaliteit.

FunCakes Mix voor Red Velvet Cake 1 kg

Maak met de FunCakes mix voor Red Velvet Cake een overheerlijke fluweelzachte luchtige taart. Je kunt deze lekkere mix ook gebruiken voor het bakken van cupcakes met een lichte chocoladesmaak. Voeg eenvoudig plantaardige olie, eieren en water toe om deze heerlijke mix te bereiden.

FunCakes Mix voor Choco Biscuit 1 kg

Maak een heerlijke luchtige taartbodem met de smaak van chocolade. De FunCakes Mix voor Choco Biscuit is de ideale basis voor een taart.

FunCakes Mix voor Brownies 1kg

De brownie mix is perfect om heerlijke brownies en chocolade cakes mee te maken. Vol en rijk van chocolade smaak!

FunCakes Mix voor Cupcakes 1 kg

De FunCakes Mix is de beste mix om in een handomdraai de heerlijkste cupcakes te maken, ook geschikt om een heerlijke cake te bakken. Binnen 25 minuten op tafel!

FunCakes Special Edition Mix voor Carrot Cake 500g

De combinatie van een kruidige wortelcake met een frisse cream cheese frosting is heerlijk! Met deze Special Edition mix van FunCakes kun je in een handomdraai zelf een lekkere Carrot Cake op tafel zetten. Serveer hem op een koude dag bij de koffie. Maar ook als onderdeel van een high tea komt hij helemaal tot zijn recht!

FunCakes Special Edition Mix voor Double Choco Chip Cookies

Dol op chocolade koekjes? Dan is deze Special Edition Mix van FunCakes perfect voor je! Met deze mix kun je namelijk gemakkelijk overheerlijke chewy choco koekjes met chocoladestukjes maken! Voeg boter, ei en water toe aan de mix en je deeg is klaar voor gebruik.

FunCakes Special Edition Mix voor Delicious Donuts 500g

Wie is er nu niet dol op donuts? Met deze FunCakes mix maak je de heerlijkste donuts zelf gemakkelijk thuis. Je hoeft namelijk alleen maar water en olie aan de mix toe te voegen. Bak ze in de oven of in de frituurpan en je hebt perfect gevormde smeuïge donuts! Met een verpakking van 500 gram kun je circa 12-24 donuts maken, afhankelijk van de grootte en dikte.

FunCakes Special Edition Mix voor Limoncello Cake 400g

De frisse smaak van deze Limoncello Cake brengt je meteen terug op je favoriete vakantiebestemming! Deze FunCakes mix bevat fruitstukjes en knapperig parelsuiker om een verrukkelijke cake met citroensmaak te bakken. De Special Edition mix is eenvoudig te bereiden, je hoeft alleen boter en eieren toe te voegen.
Artikelnummer: CMH-BAKMIXEN Categorie: